Alternate Takes: Maria Sanchez (uitverkocht)

woensdag 07 juli 2021

Gratis

Agenda

BIRD

Raampoortstraat 24/26/28
3032 AH Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit.

Verder zijn we overgeleverd aan de muzikale whims van de band: van een avond post-moderne free-jazz tot dromerige live-loops en van zeskoppige bands tot akoestische duo’s – alles kan. Het stokje wordt dit keer overgedragen aan de Nederlands-Colombiaanse gitarist Maria Sanchez! Ze staat regelmatig met GAIDAA op het podium en werd door Red Bull Music aangemerkt als opkomend talent. Benieuwd wie Maria meebrengt? Reserveer een gratis ticket.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief