Alternate Takes: SMANDEM. (extra kaartjes)

donderdag 24 juni 2021

Gratis

Agenda

BIRD

Raampoortstraat 24/26/28
3032 AH Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Tijdens Alternate Takes krijgen lokale helden en supersterren-in-spé voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een gast artiest uit. Verder zijn we overgeleverd aan de muzikale grillen van de band. Van een avond post-moderne free-jazz tot dromerige live-loops en van zeskoppige bands tot akoestische duo’s – alles kan.

Deze editie maken de groovers van SMANDEM. onze zaal onveilig! Maak kennis met de energy-jazz van SMANDEM.! De Amsterdamse crew trekt inspiratie uit de verste hoeken van het muzikale spectrum: van Herbie Hancock, Christian Scott en Wayne Shorter tot Travis Scott en Drake. Het resultaat is een dynamische en open minded sound die is geworteld in de jazztraditie, maar die zich niet houdt aan (stijl)grenzen of conventies. Hun debuutalbum Self-Titled, met features van o.a. Herbie Hancock (!), Elena Pinderhughes en Pink Oculus, is begin 2021 op Super-Sonic Records uitgekomen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief