Batavierhuis x North Sea Round Town: ALBERTINE (uitverkocht)

woensdag 07 juli 2021

Regulier: €5 Studenten: €2,50

Agenda

Batavierhuis (concertzaal)

Pieter de Hoochweg 108
3024 BH Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

De muziek van ALBERTINE gaat over de ondraaglijke lichtheid van het bestaan, de opwarming van de aarde, terugverlangen naar je geboortegrond, dierbaren verliezen, tegenslagen in de wind slaan, zelfvertrouwen winnen en allerlei andere meer en minder alledaagse thema’s in het leven van een jonge vrouw in de stad. Van prachtige ballads tot sixties/seventies-vibes tot dansbare nummers met beats die uit menig stationair draaiende auto op de Kruiskade zouden kunnen komen; het mag allemaal naast elkaar bestaan, want het bestaat ook allemaal naast elkaar in het leven van ALBERTINE.

De 32-jarige vrouw in kwestie is Yanna Pelser, van origine klassiek altvioliste, en tegenwoordig ook werkzaam als componist en songwriter. De zingende en zichzelf op getokkelde altviool begeleidende songwriter laat haar nummers kracht bijzetten door een band bestaande uit Romain Bly (drums), Jelle Roozenburg (basgitaar) en Koen Schalkwijk (wurlitzer).

De deuren openen een halfuur voor aanvang.

Meld je aan voor de nieuwsbrief