Batavierhuis x North Sea Round Town
Cobogó

zondag 25 juni 2023

€6,10

Agenda

Batavierhuis (concertzaal)

Pieter de Hoochweg 108
3024 BH Rotterdam

Maak kennis met Cobogó, een unieke en boeiende muzikale reis. Dit getalenteerde duo mengt de majestueuze klanken van de oud en tabla met de fretloze en akoestische gitaar tot een unieke muzikale ervaring. Verwacht een achtbaan van emoties die je meeneemt naar serene ruimtes om je vervolgens te verrassen, zelfs te shockeren, met razendsnelle en complexe ritmes die doen denken aan India.

Met een gecombineerde vijf jaar van samenspel in projecten zoals Gandhaya Quartet en Magma Quartet, brengen Juliano Abramovay en Tarang Poddar een diep begrip van de connecties tussen Noord-Indiase Klassieke en Oost-Mediterrane muziek, gecombineerd met experimenten met Braziliaanse muziek en jazz.

Maak je klaar om getransporteerd te worden in de wereld van Cobogó.

Batavierhuis x North Sea Round Town
North Sea Round Town en creatieve broedplaats Batavierhuis slaan de handen ineen om een reeks van tien concerten te presenteren in het monumentale pand in de Coolhaven. De serie toont het veelzijdige karakter van de Batavieren en hun nieuwste projecten. De performances lopen uiteen van schurende jazz tot kleine liedjes, van folk tot pop, van neo klassiek tot improv.

Bekijk hier de volledige concertreeks.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief