Batavierhuis x North Sea Round Town: Emiresmiaton (uitverkocht)

maandag 28 juni 2021

€5

Agenda

Batavierhuis (concertzaal)

Pieter de Hoochweg 108
3024 BH Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Emiresmiaton streeft naar een vorm van creëren en improviseren die wordt geleid door ongebruikelijke parameters. Waar melodie, harmonie en ritme volledig van het moment afhangen en naar believen in te vullen zijn, maakt Emiresmiaton gebruik van verhaallijnen, spanningsbogen en dichtheid als leidraad binnen hun improvisaties. Op die manier wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de muziek die het uitgangspunt vormt van de improvisaties.

Op 28 juni tref je in Batavierhuis een sterk kwartet gevormd door Jens Meijer (drums), Stefan Lievestro (contrabas), Olivier van Niekerk (gitaar) en Jesse Schilderink (tenor saxofoon).

De deuren openen een halfuur voor aanvang.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief