Batavierhuis x North Sea Round Town
Marije van Rijn (EP release)

zondag 02 juli 2023

€5

Agenda

Batavierhuis (concertzaal)

Pieter de Hoochweg 108
3024 BH Rotterdam

Songwriter, zangeres en pianist Marije van Rijn brengt in juli 2023 haar nieuwe EP ‘Petrichord’ uit, dat zoiets betekent als de liefde voor de geur van regen na een lange periode van droogte. Voor de EP werkte Marije met veelzijdig producer en componist Nicholas Thayer (o.a. Nationaal Ballet, The Bloody Beetroots) en samen brengen ze muzikale uitersten samen in eigenzinnige nummers met pop, jazz, folk en klassieke invloeden.

Met haar pure stem en poëtische teksten spreekt Marije hart en hoofd aan. Live maakt ze met haar muzikanten, Jorn ten Hoopen op gitaar en Caroline Kamp op bas, een kleurrijke muzikale connectie met veel ruimte voor improvisatie. Verwacht een spannende combinatie tussen gitaar, bassynths, piano en samenzang.

Batavierhuis x North Sea Round Town
North Sea Round Town en creatieve broedplaats Batavierhuis slaan de handen ineen om een reeks van tien concerten te presenteren in het monumentale pand in de Coolhaven. De serie toont het veelzijdige karakter van de Batavieren en hun nieuwste projecten. De performances lopen uiteen van schurende jazz tot kleine liedjes, van folk tot pop, van neo klassiek tot improv.

Bekijk hier de volledige concertreeks.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief