Boerderij Driebergen x NSRT – Dox & Friends

vrijdag 28 juni 2024

€12,50 - €15, a/d deur €17,50 (excl. €2 service fee)

Agenda

Boerderij Driebergen

Delftweg 254
3046ND Rotterdam

Op vrijdag 28 juni ontvangt Boerderij Driebergen voor het vierde jaar op rij rapper en spoken word artiest Unorthadox (Dox). Met een jaarlijks wisselende crew en tal van guest artists is Dox van plan het publiek weer volledig van haar voeten te vegen. Verwacht een avond in teken van improvisatie waar on the spot nieuw werk gemaakt wordt met een interdisciplinaire twist.

Gelukkig mochten we al een deel van de line-up al bekendmaken. Met het bekendmaken van de special guests wachten we nog héél even. Hou onze website en socials in de gaten voor updates. This is going to be a wild one!

Over Boerderij Driebergen
Op 28, 29 en 30 juni opent Boerderij Driebergen haar poorten weer voor een weekend livemuziek in samenwerking met North Sea Round Town. Boerderij Driebergen, nog nét gelegen in Rotterdam en op 20 minuten fietsen van het centrum, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste locatie waar eigenaar Wibbine Kien en programmeur (en dochter) Paula Hoorn nu voor het vierde jaar op rij toptalent een podium bieden. En wát een podium! Verwacht dit jaar weer een met zorg geselecteerd interdisciplinair programma onder de hooiberg. Chef Valerie Kuster (voormalig eigenaar van Op Het Dak) verzorgt een dagelijks wisselend menu, speciaal afgestemd op de programma’s van het weekend. Reden genoeg om op de fiets te stappen en je onder te laten dompelen in natuur, muziek en geweldig eten.

foto: Maarten Laupman

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief