Buurtconcerten – Ishtar Bakhtali Quartet

zondag 07 juli 2024

Gratis

Agenda

Jan vd Ploeghuis

Hooglandstraat 67
3036 PD Rotterdam

Ishtar Bakhtali is een vocalist die Indiase klassieke muziek elementen, jazz, elektronica en Latin invloeden in haar verhalende composities verwerkt. Haar teksten zijn vaak geïnspireerd door de natuur en reizen en composities variëren van speels en groovy tot reflecterend en melancholisch. 

Ishtar Quartet is opgericht in Rotterdam waar Ishtar de bandleden Filippos Glinavos (gitaar) uit Griekenland, Ildo Nandja (bas) uit Mozambique en Eddie Jensen (drums) uit Duitsland/Portugal bij elkaar bracht. 

Over de Buurtconcerten
North Sea Round Town (NSRT) is een festival voor alle Rotterdammers. Daarom toert een aantal topbands in 2024 langs tientallen verzorgingstehuizen en Huizen van de Wijk om de bewoners en het personeel in het zonnetje te zetten. NSRT start met
Buurtconcert XL, dé feestelijke opening van de Buurtconcerten in LCC Romeynshof, in de wijk Prins Alexander. Voor de Buurtconcerten tournee is aan een indrukwekkende verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een concert samen te stellen. Dit jaar maken Bibi Milanese, Chorando in Rotterdam, Duo Volare met Davide Romeo, Ishtar Bakhtali Quartet, Laura Drion en Andrew Moreno (Erasmus Jazz prijs 2024), Looking for Lewis, Mohagany trio, Robby en Dana, RuigRott, Verbraak van Rijnen en Magda Mendes duo afgewisseld met haar trio hun opwachting. Stadsdichter Elfie Tromp presenteert haar trio dat ze samen vormt met multi-instrumentalisten Keimpe de Jong en Bruno Ferro Xavier da Silva. De Buurtconcerten zijn vrij te bezoeken door familieleden, vrienden en buurtbewoners. Zien we je daar?

Hier vind je alle Buurtconcerten in één overzicht in de agenda.

fotograaf: Eva ’t Loo

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief