Buurtconcerten – Ruigrok 010

woensdag 14 september 2022

Gratis

Agenda

Aafje Delfshaven

Mathenesserlaan 500
3023 HL Rotterdam

Verplaatst: dit concert zou op woensdag 29 juni plaatsvinden.

Tijdens North Sea Round Town proberen we niemand over te slaan, en al helemaal de Huizen van de Wijk en verzorgingstehuizen niet. In 2022 toert een aantal topbands opnieuw langs zo’n tig locaties in Rotterdam om haar bewoners in het zonnetje te zetten. Hiervoor is aan een fantastische verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een fijn jazzconcert samen te stellen. Net (in Rotterdam) afgestudeerde musici, oudgedienden, musici uit diverse windstreken: het wordt een spannende serie.

De bewoners en het personeel mogen genieten van het jonge jazzkwartet van Laura Drion, een nieuw ensemble van trompettist Peter Somuah met zangeres Jorien Zeevaart, de ‘Dutch Queen of Soul’ Shirma Rouse met Jan van Duikeren en ‘Buurtconcert-veteranen’ Trio Brock en Ruigrok 010 (met Marlies Ruigrok en Efe Erdem).

Ruigrok 010 is een speciaal voor North Sea Round Town opgezet project van Rotterdamse musici. Met zangeres Marlies Ruigrok, Sven Happel (bas), Efe Erdem (trombone), Andreas Suntrop (gitaar) en Arend Niks (drums). Marlies Ruigrok is zangeres, performer en theatermaker. De vijf Rotterdamse muzikanten zijn thuis in een veelheid aan stijlen en bundelen hun muzikaliteit en speelplezier in dit programma.

“Buurtconcerten” is een initiatief van Mick Paauwe, Keimpe de Jong, Arend Niks en North Sea Round Town.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief