Buurtconcerten – Shirma Rouse All Stars

vrijdag 24 juni 2022

Gratis

Agenda

Humanitas Bergweg

Bergwegplantsoen 10
3037 SK Rotterdam

Tijdens North Sea Round Town proberen we niemand over te slaan, en al helemaal de Huizen van de Wijk en verzorgingstehuizen niet. In 2022 toert een aantal topbands opnieuw langs zo’n tig locaties in Rotterdam om haar bewoners in het zonnetje te zetten. Hiervoor is aan een fantastische verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een fijn jazzconcert samen te stellen. Net (in Rotterdam) afgestudeerde musici, oudgedienden, musici uit diverse windstreken: het wordt een spannende serie.

De bewoners en het personeel mogen genieten van het jonge jazzkwartet van Laura Drion, een nieuw ensemble van trompettist Peter Somuah met zangeres Jorien Zeevaart, en Shirma Rouse met Jan van Duikeren en ‘Buurtconcert-veteranen’ Trio Brock en Ruigrok 010 (met Marlies Ruigrok en Efe Erdem).

Ook de ‘Dutch Queen of Soul’ Shirma Rouse zal met een ijzersterke groep muzikanten een aantal tehuizen op z’n kop zetten. Met Karel Boehlee op piano, Jan van Duikeren op trompet, Hugo den Oudsten op de bas en Salle de Jonge achter de drums.

De ontwikkelingen rondom COVID-19 zien er positief uit, maar we blijven voorzichtig. Een aantal Buurtconcerten kan worden bijgewoond door familie, vrienden of buurtbewoners. Dit concert is openbaar en gratis toegankelijk.

“Buurtconcerten” is een initiatief van Mick Paauwe, Keimpe de Jong, Arend Niks en North Sea Round Town.

Bekijk het volledige programma hier 

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief