Central Station Talent Stage (NSRT x Music Matters x House of Knowledge)
2BLURRY II

zondag 09 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam CS Stationshal

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Tijdens de laatste twee weekenden van North Sea Round Town ontdekken reizigers en bezoekers het nieuwste talent van Rotterdam op de Central Station Talent Stage, dat in het hart van de stationshal staat. Of je nu thuiskomt, vertrekt of bezoekt: iedereen die het station passeert, geniet van de fijnste concerten.

2BLURRY is het Nederlands popduo van Noa de Wit en Giovanni Crama. Het verhaal van 2BLURRY begon in 2018, toen Noa en Gio elkaar ontmoetten en direct een muzikale connectie voelden. Gedreven door hun gedeelde passie voor muziek en hun zoektocht naar een eigen artistieke identiteit, begonnen ze samen te werken aan een nieuw geluid, waarin de teksten van hun nummers centraal staan en reflectie bieden op de wereld om hen heen.

Met een kenmerkende sound die balanceert tussen duistere, elektronische pop met invloeden van trap, R&B en afrobeat/afropop onderscheiden zij zich in de Nederlandse urbanscene. Noa en Gio halen inspiratie uit artiesten variërend van S10, Froukje, Sor, Nnelg, Omah Lay tot hedendaagse urban muziek. Recentelijk hebben ze een publishingdeal getekend bij BMG Benelux in samenwerking met Lorenzo Jonathas (Rmtainment). Vanaf donderdag 29 juni 2023 is hun eerste single ‘Hele Lijf’ op alle streamingdiensten te beluisteren.

Op 9 juli staan ze op de Central Station Talent Stage van in de stationshal.

Central Station Talent Stage
Tijdens de eerste weekenden van juli ontdek je op de NSRT Central Station Talent Stage het nieuwste talent van Rotterdam. In samenwerking met Rotterdamse organisaties Music Matters en House of Knowledge zette programmeur Enoma Amayo (o.a. Motel Mozaique) de line-up in elkaar.

Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. House of Knowledge begeleidt talenten in de muziekscene/artiesten in de volgende stappen van hun carrière door o.a. op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten, jamsessies en schrijverskampen.

Bekijk hier alle concerten die op het stationspodium plaatsvinden.

2BLURRY is een act uit de talentenpool van House of Knowledge.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief