Central Station Talent Stage (NSRT x Music Matters x House of Knowledge)
Ariana Popal I

zondag 02 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Tijdens de laatste twee weekenden van North Sea Round Town ontdekken reizigers en bezoekers het nieuwste talent van Rotterdam op de Central Station Talent Stage, dat in het hart van de stationshal staat. Of je nu thuiskomt, vertrekt of bezoekt: iedereen die het station passeert, geniet van de fijnste concerten.

Ariana Popal is een getalenteerde 23-jarige zangeres, songwriter en producer die haar stempel drukt op de muziekwereld. Met haar Afghaanse en Russische roots brengt Ariana een unieke en meeslepende mix van alternatieve R&B en pop, waarmee ze elke keer dat ze het podium betreedt een eigen atmosfeer weet te creëren die het publiek in haar ban houdt.

Door het produceren van haar eigen tracks weet Ariana op een eigen manier haar luisteraars mee te nemen op een reis door haar wereld vol doordringende klanken en subtiele geluidseffecten. Haar muzikale reis is soms introspectief en kan een donkere ondertoon hebben, maar het is juist deze diepgang die haar muziek zo oprecht en authentiek maakt. Ariana streeft naar een betere gemoedstoestand en haar muziek is een uitlaatklep voor haar zelfreflectie en verlangen naar groei en positiviteit.

Central Station Talent Stage
Tijdens de eerste weekenden van juli ontdek je op de NSRT Central Station Talent Stage het nieuwste talent van Rotterdam. In samenwerking met Rotterdamse organisaties Music Matters en House of Knowledge zette programmeur Enoma Amayo (o.a. Motel Mozaique) de line-up in elkaar.

Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. House of Knowledge begeleidt talenten in de muziekscene/artiesten in de volgende stappen van hun carrière door o.a. op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten, jamsessies en schrijverskampen.

Bekijk hier alle concerten die op het stationspodium plaatsvinden.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief