Central Station Talent Stage (NSRT x Music Matters x House of Knowledge)
Des’ray II

vrijdag 07 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam CS Stationshal

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Tijdens de laatste twee weekenden van North Sea Round Town ontdekken reizigers en bezoekers het nieuwste talent van Rotterdam op de Central Station Talent Stage, dat in het hart van de stationshal staat. Of je nu thuiskomt, vertrekt of bezoekt: iedereen die het station passeert, geniet van de fijnste concerten.

Deze jonge singer-songwriter is niet zomaar een individu dat schrijft: voor haar is het een must. Altijd en overal is ze bezig met het schrijven van nieuwe muziek. Haar stijl? Eigen, anders, vernieuwend. Kom je luisteren?

Central Station Talent Stage
Tijdens de eerste weekenden van juli ontdek je op de NSRT Central Station Talent Stage het nieuwste talent van Rotterdam. In samenwerking met Rotterdamse organisaties Music Matters en House of Knowledge zette programmeur Enoma Amayo (o.a. Motel Mozaique) de line-up in elkaar.

Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. House of Knowledge begeleidt talenten in de muziekscene/artiesten in de volgende stappen van hun carrière door o.a. op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten, jamsessies en schrijverskampen.

Bekijk hier alle concerten die op het stationspodium plaatsvinden.

Des’ray is een artiest uit de talentenpool van House of Knowledge.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief