Central Station Talent Stage (NSRT x Music Matters x House of Knowledge)
LUCIA III

zondag 09 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Tijdens de laatste twee weekenden van North Sea Round Town ontdekken reizigers en bezoekers het nieuwste talent van Rotterdam op de Central Station Talent Stage, dat in het hart van de stationshal staat. Of je nu thuiskomt, vertrekt of bezoekt: iedereen die het station passeert, geniet van de fijnste concerten.

LUCIA, een getalenteerde soul- en jazz singer-songwriter, is een opkomend talent in Nederland. In 2022 bracht ze tot de finale van “De Grote Prijs van Rotterdam” en stond ze in het voorprogramma van gerenommeerde artiesten zoals Steffen Morrison en Bo Saris. Geïnspireerd door iconen als Amy Winehouse, H.E.R. en Al Green, gebruikt LUCIA haar muziek als een krachtig medium om haar diepste emoties en persoonlijke ervaringen te uiten. Ze raakt onderwerpen aan zoals depressie, stress, eenzaamheid, feminisme en haar rol binnen de LGBTQ+ gemeenschap.

Met haar warme, intieme en krachtige stemgeluid zingt LUCIA vanuit haar hart en ziel, waardoor ze een blijvende indruk achterlaat die je niet snel zult vergeten. Haar stem draagt een unieke kracht en kwetsbaarheid die de luisteraar moeiteloos meeneemt op een emotionele reis. LUCIA’s muziek is een spiegel van haar diepste gevoelens en ze durft zichzelf volledig bloot te geven in haar teksten.

Central Station Talent Stage
Tijdens de eerste weekenden van juli ontdek je op de NSRT Central Station Talent Stage het nieuwste talent van Rotterdam. In samenwerking met Rotterdamse organisaties Music Matters en House of Knowledge zette programmeur Enoma Amayo (o.a. Motel Mozaique) de line-up in elkaar.

Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. House of Knowledge begeleidt talenten in de muziekscene/artiesten in de volgende stappen van hun carrière door o.a. op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten, jamsessies en schrijverskampen.

Bekijk hier alle concerten die op het stationspodium plaatsvinden.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief