Central Station Talent Stage (NSRT x Music Matters x House of Knowledge)
Seor (DJ)

zondag 02 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Tijdens de laatste twee weekenden van North Sea Round Town ontdekken reizigers en bezoekers het nieuwste talent van Rotterdam op de Central Station Talent Stage, dat in het hart van de stationshal staat. Of je nu thuiskomt, vertrekt of bezoekt: iedereen die het station passeert, geniet van de fijnste concerten.

Bruno Roessen, beter bekend als “Seor” is een producer/artiest uit Bergschenhoek.
Hij produceert voornamelijk house met af en toe een uitstapje naar hip-hop en pop. Seor’s producties zijn vaak te herkennen aan zweverige synthese en de frisse effecten op zijn melodieën.

Seor haalt zijn inspiratie uit Dean Blunt, Chris Stussy, Depeche Mode en Lionel Richie. Samen met vrienden maakt hij veel muziek en produceerden zij onder andere de track “Euforisch” met een half miljoen streams, in samenwerking met Matz Voskamp & Ghazi.

Tussen de live concerten draait Seor de lekkerste platen. Heb jij weleens gedanst op Rotterdam Centraal?

Central Station Talent Stage
Tijdens de eerste weekenden van juli ontdek je op de NSRT Central Station Talent Stage het nieuwste talent van Rotterdam. In samenwerking met Rotterdamse organisaties Music Matters en House of Knowledge zette programmeur Enoma Amayo (o.a. Motel Mozaique) de line-up in elkaar.

Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. House of Knowledge begeleidt talenten in de muziekscene/artiesten in de volgende stappen van hun carrière door o.a. op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten, jamsessies en schrijverskampen.

Bekijk hier alle concerten die op het stationspodium plaatsvinden.

Seor is een artiest uit de talentenpool van House of Knowledge.

Meld je aan voor de nieuwsbrief