Central Station Talent Stage (NSRT x Music Matters x House of Knowledge)
Afro (DJ)

zaterdag 01 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Tijdens de laatste twee weekenden van North Sea Round Town ontdekken reizigers en bezoekers het nieuwste talent van Rotterdam op de Central Station Talent Stage, dat in het hart van de stationshal staat. Of je nu thuiskomt, vertrekt of bezoekt: iedereen die het station passeert, geniet van de fijnste concerten.

Jayden Stamper A.K.A. Afro is een 19-jarige producer en DJ. Hij is thuis in verschillende genres, variërend tussen R&B, Neosoul en Trap. Al sinds jonge leeftijd is hij met muziek bezig; hij heeft zichzelf leren drummen en beatboxen, waarna hij op zijn 13e begon met beats maken en pianospelen. Hij leerde om vocalen op te nemen en begon al snel te groeien. In 2020 is Jayden begonnen met een muziek opleiding op Albeda. Ondertussen doen de producties van Afro het goed op Spotify en gaat nog heel veel aankomen van de jonge producer.

Tussen de live concerten draait Afro de lekkerste platen. Heb jij weleens gedanst op Rotterdam Centraal?

Central Station Talent Stage
Tijdens de eerste weekenden van juli ontdek je op de NSRT Central Station Talent Stage het nieuwste talent van Rotterdam. In samenwerking met Rotterdamse organisaties Music Matters en House of Knowledge zette programmeur Enoma Amayo (o.a. Motel Mozaique) de line-up in elkaar.

Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. House of Knowledge begeleidt talenten in de muziekscene/artiesten in de volgende stappen van hun carrière door o.a. op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten, jamsessies en schrijverskampen.

Bekijk hier alle concerten die op het stationspodium plaatsvinden.

Afro is een artiest uit de talentenpool van House of Knowledge.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief