Central Station Talent Stage (NSRT x Music Matters x House of Knowledge)
Sonny Burnett (DJ)

vrijdag 07 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Tijdens de laatste twee weekenden van North Sea Round Town ontdekken reizigers en bezoekers het nieuwste talent van Rotterdam op de Central Station Talent Stage, dat in het hart van de stationshal staat. Of je nu thuiskomt, vertrekt of bezoekt: iedereen die het station passeert, geniet van de fijnste concerten.

Sonny Burnett is een 19 jarige dj & producer uit Zwijndrecht, Zuid-Holland. Zonder moeite draait de jonge DJ energieke future beats, house- en disco sets. Burnett is niet vies van een beetje funk, disco, r&b & classics uit de oude doos, dus verwacht een opzwepend geheel.

Tussen de live concerten draait Burnett zijn favoriete tunes. Heb jij weleens gedanst op Rotterdam Centraal?

Central Station Talent Stage
Tijdens de eerste weekenden van juli ontdek je op de NSRT Central Station Talent Stage het nieuwste talent van Rotterdam. In samenwerking met Rotterdamse organisaties Music Matters en House of Knowledge zette programmeur Enoma Amayo (o.a. Motel Mozaique) de line-up in elkaar.

Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. House of Knowledge begeleidt talenten in de muziekscene/artiesten in de volgende stappen van hun carrière door o.a. op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten, jamsessies en schrijverskampen.

Bekijk hier alle concerten die op het stationspodium plaatsvinden.

Sonny Burnett is een artiest uit de talentenpool van House of Knowledge.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief