Central Station Talent Stage (NSRT x Music Matters x House of Knowledge)
Tiziana II

zaterdag 01 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam CS Stationshal

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Tijdens de laatste twee weekenden van North Sea Round Town ontdekken reizigers en bezoekers het nieuwste talent van Rotterdam op de Central Station Talent Stage, dat in het hart van de stationshal staat. Of je nu thuiskomt, vertrekt of bezoekt: iedereen die het station passeert, geniet van de fijnste concerten.

Tiziana is een multi-getalenteerde vrouw die zich thuis voelt in hiphop, afro, trap en pop. Haar missie begon in 2019 toen ze de Adidas Originals Nite Sessions (met Top Notch en Hef) won en de publieksprijs van De Grote Prijs van Rotterdam.

In 2022 heeft Tiziana een bijdrage geleverd aan de mixtape van Virgil van Dijk, in samenwerking met Winne en JBL. In datzelfde jaar heeft het grote publiek kennisgemaakt met Tiziana op het Bevrijdingsfestival in Rotterdam en Rotterdam Zomercarnaval.Tiziana is klaar om haar prominente blueprint als artiest op de Nederlandse markt vast te leggen.

Central Station Talent Stage
Tijdens de eerste weekenden van juli ontdek je op de NSRT Central Station Talent Stage het nieuwste talent van Rotterdam. In samenwerking met Rotterdamse organisaties Music Matters en House of Knowledge zette programmeur Enoma Amayo (o.a. Motel Mozaique) de line-up in elkaar.

Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. House of Knowledge begeleidt talenten in de muziekscene/artiesten in de volgende stappen van hun carrière door o.a. op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten, jamsessies en schrijverskampen.

Bekijk hier alle concerten die op het stationspodium plaatsvinden.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief