Central Station Talent Stage (NSRT x Music Matters x House of Knowledge)
Viana Afoumou

zaterdag 08 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Tijdens de laatste twee weekenden van North Sea Round Town ontdekken reizigers en bezoekers het nieuwste talent van Rotterdam op de Central Station Talent Stage, dat in het hart van de stationshal staat. Of je nu thuiskomt, vertrekt of bezoekt: iedereen die het station passeert, geniet van de fijnste concerten.

Viana Afoumou is een in Brussel geboren singer-songwriter met Belgische en Kameroense roots. Viana houdt zich niet vast aan één genre: bewegend tussen een mix van gospel, pop, chanson française, rap, soul, field recording en poëzie kent haar muziek absoluut geen grenzen. Haar liedjes zijn verhalen, dromerig en minimalistisch verpakt en geschreven in het Frans en Nederlands.

Momenteel gevestigd in Rotterdam houdt Viana zich bezig met projecten waarin verschillende vormen van kunst, storytelling en haar academische achtergrond in de filosofie samenkomen.

Central Station Talent Stage
Tijdens de eerste weekenden van juli ontdek je op de NSRT Central Station Talent Stage het nieuwste talent van Rotterdam. In samenwerking met Rotterdamse organisaties Music Matters en House of Knowledge zette programmeur Enoma Amayo (o.a. Motel Mozaique) de line-up in elkaar.

Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. House of Knowledge begeleidt talenten in de muziekscene/artiesten in de volgende stappen van hun carrière door o.a. op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten, jamsessies en schrijverskampen.

Bekijk hier alle concerten die op het stationspodium plaatsvinden.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief