Central Station Talent Stage (NSRT x Music Matters x House of Knowledge)
WOWI

zaterdag 01 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Tijdens de laatste twee weekenden van North Sea Round Town ontdekken reizigers en bezoekers het nieuwste talent van Rotterdam op de Central Station Talent Stage, dat in het hart van de stationshal staat. Of je nu thuiskomt, vertrekt of bezoekt: iedereen die het station passeert, geniet van de fijnste concerten.

Rovan Simmons, beter bekend onder zijn artiestennaam Wowi, is een getalenteerde singer-songwriter, rapper en performer. Geboren op het prachtige eiland Curaçao en opgegroeid in het bruisende Schiedam, heeft Wowi een rijke culturele achtergrond die zijn muziek en artistieke expressie beïnvloedt.

WOWI heeft al veel bereikt in zijn muzikale carrière. Hij heeft de finale van FunX Talent gehaald en in 2019 de Grote Prijs van Rotterdam gewonnen. Daarnaast heeft Wowi deelgenomen aan Popronde, een rondreizend muziekfestival waar getalenteerde artiesten de kans krijgen om hun muziek te laten horen aan een breed publiek.

Central Station Talent Stage
Tijdens de eerste weekenden van juli ontdek je op de NSRT Central Station Talent Stage het nieuwste talent van Rotterdam. In samenwerking met Rotterdamse organisaties Music Matters en House of Knowledge zette programmeur Enoma Amayo (o.a. Motel Mozaique) de line-up in elkaar.

Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. House of Knowledge begeleidt talenten in de muziekscene/artiesten in de volgende stappen van hun carrière door o.a. op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten, jamsessies en schrijverskampen.

Bekijk hier alle concerten die op het stationspodium plaatsvinden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief