NSRT x De Buurtcamping BoTu – Afrikaanse dansles met drums voor kids

zondag 09 juli 2023

Gratis

Agenda

Dakpark

Vierhavensstraat 79
3029 BB Rotterdam

Van 7 t/m 9 juli kunnen buurtbewoners uit Rotterdam Bospolder-Tussendijken weer op vakantie in hun eigen wijk en zal het Dakpark in de Vierhavensstraat worden omgetoverd tot kampeerterrein. Op Buurtcamping BoTu is iedereen welkom en is iedereen gelijk.

De Buurtcamping is bedoeld om buurtbewoners in de stad dichter bij elkaar te brengen en vakantie te laten vieren in hun eigen omgeving. Drie dagen lang organiseren buurtbewoners, lokale initiatieven en ondernemers allerlei activiteiten op het gebied van natuur, cultuur, sport en ontspanning.

Vrijdag 7 juli is er een open podium voor jonge talenten en amateurmusici die er klaar voor zijn om voor publiek op te optreden. O.l.v. Muriel – Music in Motions. Zaterdag 8 juli is er Damaris IMPROV SPACE, een spoken word artiest, improvisatiekunstenaar en vocalist uit Rotterdam. Zij nodigt een groep (lokale) artiesten uit die samen met haar het podium vullen en het publiek meeneemt op een diverse, verrassende muzikale reis. Voor haar is muziek onlosmakelijk verbonden met de omgeving (publiek) en wat haar als artiest beweegt. Zondag 9 juli is er van 11.00 tot 12.15 een (kinder)workshop met Afrikaanse dans (Ivoorkust) en livemuziek op drums met djembe en Doundoun.

Kijk hier voor het programmaoverzicht van alle dagen van de Buurtcamping.

Onder de noemer Welkom in de Wijk highlight North Sea Round Town een serie festivals of programma’s waar samenkomen met de wijk in één groot buurtfeest centraal staat. Bezoek deze gratis festivals om kennis te maken met een stukje Rotterdam dat je wellicht nog niet zo goed kent. Klik hier om andere Welkom in de Wijk-programma’s te ontdekken.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief