De Buurtcamping BoTu – Drumsessie Bouwkeet x Michiel Moerkerk

zondag 10 juli 2022

Gratis

Agenda

Dakpark

Vierhavensstraat 79 79
3029 BB Rotterdam

Deze zomer kunnen buurtbewoners uit Rotterdam Bospolder-Tussendijken op vakantie in eigen wijk. Van 8 t/m10 juli zal het Dakpark (Vierhavensstraat) worden omgetoverd tot een kampeerterrein. Op de Buurtcamping is niet alleen iedereen welkom, iedereen is ook gelijk. Arm en rijk, jong en oud, alleenstaand en grote gezinnen.

De Buurtcamping BoTu is bedoeld om buurtbewoners in de grote stad dichter bij elkaar te brengen en ze vakantie te laten vieren in eigen omgeving. Buurtbewoners, lokale initiatieven en ondernemers organiseren allerlei activiteiten op het gebied van natuur, cultuur, sport en ontspanning voor drie dagen lang op het Dakpark in BoTu.

Meehelpers en campinggasten organiseren met elkaar verschillende activiteiten, van yogalessen en een gezamenlijke barbecue tijdens het Offerfeest, tot een Pop Up museum, kunstzinnige activiteiten en een Open Podium georganiseerd met North Sea Round Town!

In samenwerking met Bouwkeet maak je op 10 juli op De Buurtcamping BoTu een instrument van gerecycled materiaal. Als afsluiting van De Buurtcamping BoTu maken we muziek met trommels en met onze eigen instrumenten onder begeleiding van Michiel Moerkerk.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief