De Buurtcamping BoTu – Omar Ka Orchestra

zaterdag 09 juli 2022

Gratis

Agenda

Dakpark

Vierhavensstraat 79 79
3029 BB Rotterdam

Deze zomer kunnen buurtbewoners uit Rotterdam Bospolder-Tussendijken op vakantie in eigen wijk. Van 8 t/m10 juli zal het Dakpark (Vierhavensstraat) worden omgetoverd tot een kampeerterrein. Op de Buurtcamping is niet alleen iedereen welkom, iedereen is ook gelijk. Arm en rijk, jong en oud, alleenstaand en grote gezinnen.

De Buurtcamping BoTu is bedoeld om buurtbewoners in de grote stad dichter bij elkaar te brengen en ze vakantie te laten vieren in eigen omgeving. Buurtbewoners, lokale initiatieven en ondernemers organiseren allerlei activiteiten op het gebied van natuur, cultuur, sport en ontspanning voor drie dagen lang op het Dakpark in BoTu.

Meehelpers en campinggasten organiseren met elkaar verschillende activiteiten, van yogalessen en een gezamenlijke barbecue tijdens het Offerfeest, tot een Pop Up museum, kunstzinnige activiteiten en een Open Podium.

Op 9 juli brengt het Omar Ka Orchestra roots muziek uit alle windstreken. Omar Ka (Senegal) komt van de Fulani. De nomaden van West Afrika met een rijke muziektraditie. Met zijn excentrieke stemgeluid laat hij niemand onberoerd.

Het Omar Ka Orchestra is een groep vrienden en brengt een mix van aanstekelijke funky Afrikaanse beats waarbij stilzitten onmogelijk is. Traditionele instrumenten als de Kamale n’goni (Afrikaanse harp) en djembe aangevuld met gitaar staan garant voor hun eigenzinnige en energieke sound.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief