de Doelen Studio Sessies x NSRT: Zuco 103 (uitverkocht)

vrijdag 10 september 2021

Gratis (reserveren verplicht)

Agenda

de Doelen Studio

Schouwburgplein 52
3012 CL Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Om het culturele seizoen te openen organiseert de Doelen een concertreeks in hun creatieve Studio. Na de mooie programma’s die daar tijdens North Sea Round Town 2021 plaatsvonden smaakte de samenwerking naar meer. De Doelen nodigde ons uit een avond te programmeren; zien we je op vrijdag 10 september?

Vanaf 20:30 uur geniet je van Zuco 103, de grondleggers van Brazilectro, een combi van jazzy en Braziliaanse klanken. Het trio bestaande uit zangeres Lilian Vieira, drummer Stefan Kruger en toetsenist Stefan Schmid ontmoetten elkaar ooit als studenten van het Rotterdamse Conservatorium en worden gezien als muzikale pioniers. Een avond met muziek uit alle windstreken: drum ’n bass, dub, afro en natuurlijk Brazilectro!

Entree is gratis, maar een reserving verplicht. Via deze ticketlink kan je een gratis kaartje halen om jezelf van een plekje te verzekeren.

Tijden
Deuren open – 20:00 uur
Start concert – 20:30 uur

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief