D!ma Loginov Five/Seven Elements

zondag 25 juni 2023

€5 - €10

Agenda

Tante Nino's Tuinpodium

van der Takstraat 94
3071LM Rotterdam

D!ma Loginov 5/7 elements, is een band bestaande uit studenten en alumni van het Conservatorium van Amsterdam. De groep heeft zijn roots in de black American groove tradition met dansbare grooves; harmonische en melodische elementen uit de klassieke en folkmuziek; een strakke muzikaliteit als hoogste prioriteit. Ze bouwen voort op deze traditie door improvisatie en modernere jazzconcepten te verweven in wat we spelen.

De band, Five/Seven Elements, haalt inspiratie uit het Chinese concept van vijf elementen en de zeven elementen van muziek om een krachtige en suggestieve muzikale ervaring te creëren. Ze nemen elementen van hout, vuur, aarde, water en metaal op in onze muziek en richten ons op de zeven elementen van muziek om een dynamisch en meeslepend geluid te creëren.

De muziek onderzoekt thema’s van de natuur, de elementen en de cycli van het leven, en gebruikt dynamiek en textuur om contrast en spanning in onze composities te creëren. Door zowel de vijf elementen als de zeven elementen van muziek op te nemen, streven ze ernaar een werkelijk unieke en transformerende muzikale ervaring voor hun luisteraars te creëren.

Geniet van dit concert op Tante Nino’s Tuinpodium op Noordereiland.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief