Dudok Jazz Tour
Dinnershow:
Trio Fadel, Latif & Alves + Lilian Vieira (uitverkocht) + Afterparty met DJ Graham B

zaterdag 01 juli 2023

€47,50 / Reserveren mogelijk

Agenda

Dudok Aan De Maas

Wilhelminakade 699
3072AP Rotterdam

Geniet deze zomer van de meest smakelijke muziektour van Rotterdam. De Dudok Jazz Tour vindt voor de derde keer plaats, en is inmiddels gerust een North Sea Round Town-traditie te noemen. Met livemuziek en heerlijke high tea- en dinerarrangementen, smelten de passies van Dudok en North Sea Round Town samen. Met als resultaat twee uitverkochte tours in 2021 en 2022! 

In het eerste weekend van juli schuif je aan bij Dudok Rotterdam (aan de Meent), Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas voor de lekkerste jazz en beyond, terwijl je geniet van de heerlijke keuken. Deze concertreeks is een must voor zowel muzikale als culinaire fijnproevers.

Op zaterdag 1 juli wordt het dansen bij Dudok Aan De Maas op de vrolijke noten van Trio Fadel, Latif & Alves samen met zangeres Lilian Vieira. Pianiste/accordeoniste Elizabeth Fadel, percussionist Sandro Alves en gitarist Nelson Latif maken een reis door de Braziliaanse instrumentale muziek en verkennen het brede spectrum van het Braziliaanse cultureel erfgoed. Een concert van dit drietal loopt van de hybride stijl van de Choro tot de hedendaagse Braziliaanse jazz. Braziliaans-Nederlandse zangeres Lilian Vieira maakt het plaatje af met prachtige Portugese woorden. 

De afterparty is met DJ Graham B, een sleutelfiguur in de Jazzdance beweging. Zijn verkenning van Braziliaanse muziek en zijn voortdurende bijdragen aan de wereldwijde fusion scene tonen zijn blijvende passie voor diverse ritmes, culturele fusies en de bruisende energie die de dansvloer doordringt. Zin om te dansen?

De zwoele latin-klanken, de ondergaande zon en Dudok’s heerlijke driegangendiner vormen de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Reserveren is nu mogelijk via deze link (klik op ‘Reserveren, selecteer ‘Dudok Jazz Tour’ en navigeer naar de juiste datum).

Dinerarrangement
🌇 Welkomstdrankje
🌇 Driegangendiner
🌇 Exclusief overige drankjes en optionele vierde gang
🌇 €47,50 per persoon

Nieuwsgierig naar de andere concerten van de Dudok Jazz Tour?

Bekijk concerten

De Dudok Jazz Tour is een samenwerking tussen Dudok en North Sea Round Town. De line-up van de Dudok Jazz Tour is samengesteld door Paula Hoorn.

Zomer op Zuid
North Sea Round Town sluit zich aan bij Zomer op Zuid. Deze zomer zet Rotterdam alle schijnwerpers op Rotterdam Zuid. Ruim vier maanden lang is daar, voor iedereen, heel veel te beleven. Met een programmering van grote en kleine evenementen laat Zomer op Zuid zien wat Zuid echt is: krachtig, eigenzinnig, verrassend en niet te stoppen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief