NSRT x Dudok Jazz Tour
Dinnershow:
Marcelo Godoy Trio
featuring Alex Rossi

zondag 02 juli 2023

€47,50 / Reserveren mogelijk

Agenda

Dudok Aan De Maas

Wilhelminakade 699
3072AP Rotterdam

Geniet deze zomer van de meest smakelijke muziektour van Rotterdam. De Dudok Jazz Tour vindt voor de derde keer plaats, en is inmiddels gerust een North Sea Round Town-traditie te noemen. Met livemuziek en heerlijke high tea- en dinerarrangementen, smelten de passies van Dudok en North Sea Round Town samen. Met als resultaat twee uitverkochte tours in 2021 en 2022! 

In het eerste weekend van juli schuif je aan bij Dudok Rotterdam (aan de Meent), Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas voor de lekkerste jazz en beyond, terwijl je geniet van de heerlijke keuken. Deze concertreeks is een must voor zowel muzikale als culinaire fijnproevers.

Zanger-gitarist Marcelo Godoy, gitarist en cavaquinho-speler Nelson Latif en percussionist Sandro Alves verenigen de muziektradities uit hun geboorteland Brazilië met hun eigen muzikale persoonlijkheid. Hun repertoire bestaat uit vrolijke bossanova’s, spannende samba’s en aanstekelijke choro’s, akoestisch gespeeld waardoor de subtiliteit en de rijke harmonie van de Braziliaanse muziek goed tot haar recht komt. Daar voegen we graag de veelzijdige harmonicaspeler Alex Rossi aan toe om er zeker van te zijn dat niemand stil kan zitten. 

De zwoele latin-klanken, de ondergaande zon en Dudok’s heerlijke driegangendiner vormen de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Reserveren is nu mogelijk via deze link (klik op ‘Reserveren, selecteer ‘Dudok Jazz Tour’ en navigeer naar de juiste datum).

Dinerarrangement
🌇 Welkomstdrankje
🌇 Driegangendiner
🌇 Exclusief overige drankjes en optionele vierde gang
🌇 €47,50 per persoon

Nieuwsgierig naar de andere concerten van de Dudok Jazz Tour?

Bekijk concerten

De Dudok Jazz Tour is een samenwerking tussen Dudok en North Sea Round Town. De line-up van de Dudok Jazz Tour is samengesteld door Paula Hoorn.

Zomer op Zuid
North Sea Round Town sluit zich aan bij Zomer op Zuid. Deze zomer zet Rotterdam alle schijnwerpers op Rotterdam Zuid. Ruim vier maanden lang is daar, voor iedereen, heel veel te beleven. Met een programmering van grote en kleine evenementen laat Zomer op Zuid zien wat Zuid echt is: krachtig, eigenzinnig, verrassend en niet te stoppen.

Foto: The Legends, Dudok Jazz Tour 2021

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief