Dudok Jazz Tour
Jazzy High-Tea:
Marta Arpini (uitverkocht)

zondag 02 juli 2023

€25,50 p.p. / Reserveren mogelijk

Agenda

Dudok In Het Park

Baden Powelllaan 12
3016GJ Rotterdam

Geniet deze zomer van de meest smakelijke muziektour van Rotterdam. De Dudok Jazz Tour vindt voor de derde keer plaats, en is inmiddels gerust een North Sea Round Town-traditie te noemen. Met livemuziek en heerlijke high tea- en dinerarrangementen, smelten de passies van Dudok en North Sea Round Town samen. Met als resultaat twee uitverkochte tours in 2021 en 2022! 

In het eerste weekend van juli schuif je aan bij Dudok Rotterdam (aan de Meent), Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas voor de lekkerste jazz en beyond, terwijl je geniet van de heerlijke keuken. Deze concertreeks is een must voor zowel muzikale als culinaire fijnproevers.

Op de zonnige zondagmiddag in het Park tref je singer-songwriter Marta Arpini. Arpini’s jarenlange muzikale training in de jazzwereld brengt haar dichter bij haar ware zelf als artiest, waar intieme, dagboek-achtige songwriting samenvloeit met een bijzondere smaak voor gelaagde arrangementen. Dromerig en melancholisch, maar met een constant sprankje hoop. De zangeres komt niet alleen, maar samen met Massimo Imperatore (gitaar, vocals), Daniël Eskens (bas) en Giacomo Camilletti (drums).

Over de artiest
Marta Arpini is in Nederland een rijzende ster die met een mix van indie, folk, pop en jazz een groeiend publiek aan zich weet te binden. Haar debuutalbum ‘
Forest Light’ (2019) werd genomineerd voor de Edison Jazz/World Award 2020, de Nederlandse Grammy. In 2020 won haar kwintet de Keep an Eye on the Records. In 2021 toerde ze nog als achtergrondzangeres met de zanger/multi-instrumentalist Louis Cole en het Metropole Orkest door Nederland. Arpini’s tweede album, ‘I Am a Gem’ (2022), markeert het begin van een nieuw hoofdstuk en duikt dieper in haar liefde voor songwriting en de alternatieve pop- en folk-elementen. 

De zijdezachte, dromerige melodieën van Marta Arpini zijn de perfecte soundtrack van een zomerse zondagmiddag in Het Park. Reserveer nu hier je tafeltje (klik op ‘Reserveren, selecteer ‘Dudok Jazz Tour’ en navigeer naar de juiste datum).

High Tea Arrangement
🫖 Uitgebreide Dudok High Tea met onbeperkt thee
🫖 Exclusief andere drankjes dan thee
🫖 €25,50 p.p.

Nieuwsgierig naar de andere concerten van de Dudok Jazz Tour?

Bekijk concerten

De Dudok Jazz Tour is een samenwerking tussen Dudok en North Sea Round Town. De line-up van de Dudok Jazz Tour is samengesteld door Paula Hoorn.

Meld je aan voor de nieuwsbrief