Dudok Jazz Tour | Concert is binnenkort bekend

zaterdag 03 juli 2021

Reserveren (nog niet mogelijk)

Agenda

Dudok Rotterdam

Meent 88
3011JP Rotterdam

Op 15 februari 1991 opende Dudok haar deuren op de Meent en laat Rotterdam sindsdien kennismaken met dat, wat een echt stadscafé- en brasserie dient te zijn: een centrale ontmoetingsplek voor iedereen, de hele dag door. Inmiddels bestaat Dudok 30 jaar en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En net zoals eten is muziek een verbindende factor, daarom slaan we de handen in één om onze mooie jubilea samen op bescheiden maar toch feestelijke wijze te vieren met de Dudok Jazz Tour.

In het tweede weekend van North Sea Round Town vindt de Dudok Jazz Tour plaats in het eerste weekend van juli bij Dudok Rotterdam (aan de Meent), Dudok In Het Park of Dudok Aan De Maas. Het programma van zondag 4 juli bij Dudok In Het Park wordt binnenkort bekend. Het programma van zaterdag 3 juli bij Dudok Rotterdam wordt binnenkort bekend.

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

Het programma is samengesteld door saxofonist Thijs Nissen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief