Dudok Jazz Tour | Simon Rigter Trio

zaterdag 03 juli 2021

Reserveren (€14,50)

Agenda

Dudok Rotterdam

Meent 88
3011JP Rotterdam

Op 15 februari 1991 opende Dudok haar deuren op de Meent en laat Rotterdam sindsdien kennismaken met dat, wat een echt stadscafé- en brasserie dient te zijn: een centrale ontmoetingsplek voor iedereen, de hele dag door. Inmiddels bestaat Dudok 30 jaar en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En net zoals eten is muziek een verbindende factor, daarom slaan we de handen in één om onze mooie jubilea samen op feestelijke wijze te vieren met de Dudok Jazz Tour.

Op zaterdag 3 juli staat het Simon Rigter Trio al vroeg voor je klaar bij Dudok Rotterdam. Nog voor je verse groenten en fruit van de markt oppikt, kan je bij Dudok je dag aftrappen met dit veelzijdige trio. Als zoon van saxofonist Bob Rigter groeide Simon Rigter op in een muzikale omgeving. Inmiddels is Simon uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende jazzsaxofonisten van ons land. Simon is docent aan het Conservatorium van Amsterdam en vervult de 1e tenor stoel bij het Jazz Orchestra Of The Concertgebouw. Het Simon Rigter Trio brengt eigen repertoire en arrangementen van bestaande stukken. Altijd swingend, melodieus en recht uit het hart!

za 3 juli 11:00 uur – Dudok Rotterdam (Meent): Simon Rigter Trio – €14,50
incl. Dudok Jazz Tour ontbijt met verse jus d’orange

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

Het programma is samengesteld door saxofonist Thijs Nissen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief