Dudok Jazz Tour | Olaiá Music (uitverkocht)

zondag 04 juli 2021

Reserveren (€13,50)

Agenda

Dudok In Het Park

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Op 15 februari 1991 opende Dudok haar deuren op de Meent en laat Rotterdam sindsdien kennismaken met dat, wat een echt stadscafé- en brasserie dient te zijn: een centrale ontmoetingsplek voor iedereen, de hele dag door. Inmiddels bestaat Dudok 30 jaar en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En net zoals eten is muziek een verbindende factor, daarom slaan we de handen in één om onze mooie jubilea samen op bescheiden maar toch feestelijke wijze te vieren met de Dudok Jazz Tour.

Op zondag 4 juli sluit de Dudok Jazz Tour af bij Dudok In Het Park met Olaiá Music. Wat begon als een persoonlijke uitdaging van gitarist Breno Viricimo groeide uit tot een collectief van musici die samen Braziliaanse muziek maken. Olaiá Music is daarnaast een online platform voor samenwerkingen tussen muzikanten, muziek producenten en filmmakers. Het neusje van de zalm van een nieuwe generatie jazzmusici verenigt zich uit voorliefde voor Música Popular Brasileira. Dudok In het Park vormt tijdens de Dudok Jazz Tour de prachtige entourage voor de zomerse klanken van dit ensemble.

zo 4 juli 15:00 uur – Dudok In Het Park: Olaiá Music – €13,50
incl. Dudok Jazz Tour Borrel & Bites met één Dudok biertje, glas huiswijn of Loopuyt alcoholvrij drankje

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

Het programma is samengesteld door saxofonist Thijs Nissen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief