Dudok Jazz Tour | The Legends: Swingin’ in New Orleans (uitverkocht)

vrijdag 02 juli 2021

Reserveren (€43,50)

Agenda

Dudok Aan De Maas

Wilhelminakade 699 699
3072 AP Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Op 15 februari 1991 opende Dudok haar deuren op de Meent en laat Rotterdam sindsdien kennismaken met dat, wat een echt stadscafé- en brasserie dient te zijn: een centrale ontmoetingsplek voor iedereen, de hele dag door. Inmiddels bestaat Dudok 30 jaar en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En net zoals eten is muziek een verbindende factor, daarom slaan we de handen in één om onze mooie jubilea samen op feestelijke wijze te vieren met de Dudok Jazz Tour.

In het tweede weekend van North Sea Round Town vindt de Dudok Jazz Tour plaats in het eerste weekend van juli bij Dudok Rotterdam (aan de Meent), Dudok In Het Park of Dudok Aan De Maas.

Op vrijdag 2 juli geniet je bij Dudok Aan De Maas tussen de skyscrapers op Kop van Zuid van The Legends. Trompettist/vocalist Michael Varekamp en The Legends schetsten in Swingin’ in New Orleans! een beeld van het ruige maar opzwepende leven in het New Orleans van de eerste helft van de vorige eeuw. Vol jazz uit de hoogtijdagen van Louis Armstrong, Fats Domino en Louis Prima. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

vr 2 juli 18:00 uur – Dudok Aan De Maas: The Legends – €43,50
incl. Dudok Jazz Tour-driegangenmenu met één Loopuyt aperitief naar keuze

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

Het programma is samengesteld door saxofonist Thijs Nissen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief