Dudok Jazz Tour | Pop-Up Show: Koen Smits – Dudok in Het Park

zondag 04 juli 2021

Reserveer een tafeltje

Agenda

Dudok In Het Park


Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

Op 15 februari 1991 opende Dudok haar deuren op de Meent en laat Rotterdam sindsdien kennismaken met dat, wat een echt stadscafé- en brasserie dient te zijn: een centrale ontmoetingsplek voor iedereen, de hele dag door. Inmiddels bestaat Dudok 30 jaar en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En net zoals eten is muziek een verbindende factor, daarom slaan we de handen in één om onze mooie jubilea samen te vieren met de Dudok Jazz Tour.

In het tweede weekend van North Sea Round Town vindt de Dudok Jazz Tour plaats. Drie dagen lang verrassen we gezamenlijk Rotterdam met spetterende pop-up optredens bij de diverse Dudok locaties. Wie in het eerste weekend van juli Dudok Rotterdam (aan de Meent) of Dudok In Het Park bezoekt, kan zomaar worden verrast door een live performance van een topmuzikant uit de Nederlandse jazz. Deze verrassingsoptredens vinden op verschillende momenten op de twee locaties plaats. Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag vindt op één van de locaties plus Dudok Aan De Maas een hoofdconcert plaats (bijna uitverkocht). Kijk in onze agenda voor meer info.

Voor de pop-ups kan je geen kaarten kopen; geniet van een lekkere kop koffie of een vroeg biertje bij één van de Dudok-locaties en laat je verrassen.

De line-up van de Dudok Jazz Tour is samengesteld door saxofonist Thijs Nissen.

Zondag 4 juli – Koen Smits (trompet)
14:15 uur bij Dudok In Het Park

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief