Dudok Jazz Tour
The Round Midnight Orchestra ft. Grand Ladies Of Swing (uitverkocht)

zondag 03 juli 2022

Reserveer nu / €38,50 p.p.

Agenda

Dudok Aan De Maas

Wilhelminakade 699
3072AP Rotterdam

Na een succesvolle eerste editie keert de Dudok Jazz Tour tijdens de zomer van 2022 terug in Rotterdam. Vorig jaar vonden Dudok en North Sea Round Town elkaar voor het eerst. Met live jazz muziek en heerlijke lunch-, borrel- en dinerarrangementen smolten onze passies samen, met als resultaat een uitverkochte tour. Dit jaar heeft het feestelijke weekend opnieuw een plek in de agenda van het fringe festival van North Sea Jazz.

In het eerste weekend van juli luister je bij Dudok Rotterdam (aan de Meent), Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas naar de fijnste jazz, terwijl je geniet van de keuken van Dudok. Naast twee geplande concerten bij Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas, waar je binnenkort een tafel voor kunt reserveren, verrassen we de gasten met spetterende pop-up optredens bij Dudok Rotterdam.

Waan je even in een New Yorkse nachtclub in de jaren ‘40 en ‘50 met ​​het Round Midnight Orchestra. In het Rotterdamse Manhattan, pal tussen de wolkenkrabbers, neemt de Round Midnight Orchestra je mee in het filmische muziektijdperk. Met klassiekers van Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Billie Holiday en Nina Simone is het onmogelijk om stil te zitten tijdens ‘Grand Ladies of Swing’.

Het reserveren van een tafel inclusief 3- of 4-gangendiner uit de heerlijke keuken van Dudok is nu mogelijk via deze link. Selecter in het reserveer-portaal ‘Dudok Jazz Tour’ en zoek naar 3 juli. Tot dan!

De line-up van de Dudok Jazz Tour is samengesteld door saxofonist Thijs Nissen en in samenwerking met Stichting Closer to Jazz.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief