Farm Sessies – DANDANA (uitverkocht)

zaterdag 25 juni 2022

€20.00

Agenda

Boerderij Driebergen

Delftweg 254
3046ND Rotterdam

In het eerste weekend van North Sea Round Town kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen op het zoelte platteland, net buiten het rumoer van de stad. Na het succes van vorig jaar, worden opnieuw drie midzomeravonden gevuld met de lekkerste muziek. Verwacht jazz tot hip-hop met een line-up samengesteld door kunstenaar Wibbine Kien en haar dochter Paula Hoorn (programmeur bij o.a. BIMHUIS, Amsterdam).

De sprookjesachtige locatie midden in natuurgebied Midden-Delfland aan de Schie genaamd Boerderij Driebergen biedt een unieke verademing om het leven van alledag even te ontsnappen. Met verse gerechten, koude drankjes en prachtige muziek van Unorthadox (vrijdag), DANDANA (zaterdag) en Teis Semey, Benjamin Herman & Alessandro Fongaro (zondag) waan je je in een zomerse droom.

Op zaterdag 26 juni tref je DANDANA, een collectief van muzikanten en creatieven uit Nederland, Senegal en Gambia bestaande Bas Ackermann, Jackson Loman , Kai Tseng, Modou Joof, Bart Sturing, Filly Dioma, Joop de Graaf en Ebou Gaye Mada. Geïnspireerd door West-Afrikaanse psychedelische Wolof muziek en Mbalax sound, combineren ze traditionele instrumenten uit Senegal en Gambia zoals sabar, xalam en balafon, met fuzzy gitaarriffs, ritmische marimba synths, live drums en saxofoon. Het geheel wordt compleet gemaakt met een breed scala aan vintage synthesizers. Andere inspiratiebronnen zijn mandingue-pioniers Guelewar, Ifang Bondi en Touré Kunda met invloeden van synth-gedreven grootheden als Air en Tame Impala.

Reserveer je kaarten via atelier@wibbinekien.nl.
Eten en drinken is verkrijgbaar op de boerderij.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief