Farm Sessies – Teis Semey plays Billie Holiday ft. Benjamin Herman
(Artist in Focus) (uitverkocht)

zondag 26 juni 2022

€20.00

Agenda

Boerderij Driebergen

Delftweg 254
3046ND Rotterdam

In het eerste weekend van North Sea Round Town kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen op het zoelte platteland, net buiten het rumoer van de stad. Na het succes van vorig jaar, worden opnieuw drie midzomeravonden gevuld met de lekkerste muziek. Verwacht jazz tot hip-hop met een line-up samengesteld door kunstenaar Wibbine Kien en haar dochter Paula Hoorn (programmeur bij o.a. BIMHUIS, Amsterdam).

De sprookjesachtige locatie midden in natuurgebied Midden-Delfland aan de Schie genaamd Boerderij Driebergen biedt een unieke verademing om het leven van alledag even te ontsnappen. Met verse gerechten, koude drankjes en prachtige muziek van Unorthadox (vrijdag), DANDANA (zaterdag) en Teis Semey, Benjamin Herman & Alessandro Fongaro (zondag) waan je je in een zomerse droom.

Op zondag 26 juni staat onze Artist in Focus Teis Semey op de boerderij. Een van zijn grootste idolen is Billie Holiday, de Amerikaanse jazzvocaliste uit het midden van de eeuw vorige eeuw. De harmonische gevoeligheid en melodische intensiteit die Semey nastreeft, is een duidelijke link naar Billie Holiday. “Billies muziek behoort voor mij tot de meest perfecte muziek die ik ooit gehoord heb,” zegt Teis. “Niet alleen in hoe ze melodieën en teksten zingt, maar ook in de kronkelende, harmonische en vaak verrassend donkere en ingewikkelde arrangementen is er ruimte voor een diepe muzikale verbondenheid die volgens mij uniek is voor Billie Holiday”. Samen met saxofonist Benjamin Herman en contrabassist Alessandro Fongaro speelt Teis Billie Holiday.

Reserveer je kaarten via atelier@wibbinekien.nl.
Eten en drinken is verkrijgbaar op de boerderij.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief