Gallery Tour: Neck of the Woods
Alessandro Fongaro & Gabriel de Oliveira

donderdag 29 juni 2023

Gratis

Agenda

Neck of the Woods

Heer Bokelweg 157
3032 AD Rotterdam

Een eerste ontmoeting resulteerde in totale verstandhouding; zo werd de samenwerking tussen bassist Alessandro Fongaro en gitarist Gabriel de Oliveira geboren. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst na het gebruikelijke “het zou leuk zijn om eens samen te spelen”, maar de match die ze ervoeren toen ze elkaar eenmaal ontmoetten was boven verwachting.

Samen weten ze een ruimte te creëren voor onbevangen en ongefilterde exploratie, schijnbaar grenzeloos in termen van texturen, melodieën, ritmes en dynamiek. Er is geen leidende stem buiten de muziek zelf.

Op 29 juni bij kunstgalerie Neck of the Woods.

Over Neck of the Woods
Neck of the Woods is een artspace voor moderne kunst in de Agniesebuurt. De tentoonstelling die op dit moment te zien is heet ‘Play on Ground’ en vormt een landschap van objecten en geluid. Een menselijk spel en inmenging in onze nederzettingen. Een verwijzing naar en een strijd tussen architectuur, natuur en menselijk gedrag. Met installaties en sculpturen van Ties ten Bosch en Esther Hoogendijk, en geluidskunst van Barkode en Mels van Zutphen.

Gallery Tour
Dwars door North Sea Round Town weeft een serie van concerten op de meest kunstzinnige locaties van Rotterdam. Van kleine galeries tot grote kunstinstellingen: wie de Gallery Tour doet, ziet wat er speelt in de stad op het gebied van beeldende kunst. Tentoonstellingen komen tot leven met performances van eindeloos creatieve musici. Bekijk hier de andere concerten van de Gallery Tour.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief