Gallery Tour: BRUTUS
Beau Zwart & Sykes (onderdeel van The Finissage: Through Bone and Marrow)

zondag 25 juni 2023

Tickets v.a. €2,50

Agenda

BRUTUS

Keileweg 10-18
3029 BS Rotterdam

Geniet op 25 juni van een dag vol kunst en muziek bij BRUTUS, tijdens de finissage van tentoonstelling ‘Through Bone and Marrow’. Tussen 12.00 en 16.00 uur is je laatste kans om de dringende groepspresentatie te bezoeken, waarna tussen 16.00 en 18.00 uur North Sea Round Town het stokje overneemt met een optreden van Beau Zwart en Sykes.

Wie naar een optreden van Beau Zwart & Sykes komt, ervaart een combinatie van soulvolle elektronica, broken beats, jazz en verhalende muziek.

Beau Zwart verbindt in zijn sets genres met live looping en improvisatie. Hij speelde op festivals als North Sea Jazz Festival, ADE, Grasnapolsky, ESNS, Pykes (Ibiza) en hij had residenties bij BIRD, BAR, Operator Radio en Weelde in zijn woonplaats Rotterdam. Sykes is een Rotterdamse producer, vocalist en DJ die zich laat inspireren door James Blake, Bonobo en RJD2.

Kom je luisteren en dansen, omringd door de betoverende sfeer van BRUTUS’ tuin? Nip aan verfrissende drankjes en geniet van de levendige ambiance terwijl je jezelf onderdompelt in de kunst en muziek die je omringt.

Dit concert is een samenwerking tussen North Sea Round Town, BRUTUS en De Nieuwe Lichting

Over BRUTUS
Op 11 maart 2022 opende BRUTUS haar deuren, een nieuwe Rotterdamse kunstinstelling of beter gezegd een artist-driven playground; de plek waar makers carte blanche krijgen om te experimenteren.

Over De Nieuwe Lichting
De Nieuwe Lichting is hét platform voor de Rotterdamse maker en haar scenes. De Nieuwe Lichting organiseert eigen, jaarlijkse festivals als hét Rotterdamse showcase-festival ‘Eendracht Festival’ en het progressieve ‘Festival Downtown’. Dit jaar organiseert De Nieuwe Lichting bijvoorbeeld een reeks minifestivals bij de Maaskantine onder de noemer ‘Curated By’ en een reeks minifestivals bij de Biergarten Rotterdam onder de noemer ‘Biergarten invites De Nieuwe Lichting’.

Gallery Tour
Dwars door North Sea Round Town weeft een serie van concerten op de meest kunstzinnige locaties van Rotterdam. Van kleine galeries tot grote kunstinstellingen: wie de Gallery Tour doet, ziet wat er speelt in de stad op het gebied van beeldende kunst. Tentoonstellingen komen tot leven met performances van eindeloos creatieve musici. Bekijk hier de andere concerten van de Gallery Tour.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief