Gallery Tour: Huidenclub
Lucija Gregov + Tosh + Kate Takada

zaterdag 08 juli 2023

Gratis

Agenda

Huidenclub

Pelgrimstraat 5C
3029 BH Rotterdam

Op 8 juli tref je Rotterdamse celliste, improvisator en kunstenaar Lucija Gregov in kunstplatform Huidenclub. Gregov ontwikkelt projecten en doet onderzoek op het gebied van klassieke muziek, elektro-akoestische muziek, noise, improvisatie, experimentele muziek, radio en geluidskunst.
Bij Huidenclub zal ze een akoestische solo cello set spelen.

Dit optreden is onderdeel van een breder programma. Na het optreden van Lucija Gregov verandert Huidenclub in een broeierige club waar je geniet van de jazz-infused sets van Tosh (Radio TNP) en Kate Takada.

Programma
18.30: Deuren open
19.20 – 20.00: Performance Lucija Gregov
20.00 – 20.30: Drankjes
20.30: Tosh
22.00: Kate Takada
01.00: Eind

Over Huidenclub
De Huidenclub, gevestigd in een hergebruikt industrieel gebouw, is een nieuwe experimentele ruimte gewijd aan de productie en presentatie van de hedendaagse cultuur. De Huidenclub, die zijn naam ontleent aan zijn oorspronkelijke functie als leerlooierij, is opgevat als een platform voor een verscheidenheid aan stemmen en verhalen over urgente hedendaagse onderwerpen.

Naast een actief publiek programma van tentoonstellingen, optredens, lezingen en screenings, is de Huidenclub ook een werkruimte die kunstenaars, ontwerpers en ondernemers samenbrengt om een creatief ecosysteem te vormen.

Gallery Tour
Dwars door North Sea Round Town weeft een serie van concerten op de meest kunstzinnige locaties van Rotterdam. Van kleine galeries tot grote kunstinstellingen: wie de Gallery Tour doet, ziet wat er speelt in de stad op het gebied van beeldende kunst. Tentoonstellingen komen tot leven met performances van eindeloos creatieve musici. Bekijk hier de andere concerten van de Gallery Tour.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief