Heerenhuyskamerconcerten: Marcelo Godoy Trio II (uitverkocht)

zondag 11 juli 2021

€7.50

Agenda

Heerenhuys

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

In de ‘huiskamer’ van het Heerenhuys, de officiële naam van het pand waar Dudok In Het Park in gevestigd is, spelen muzikanten die allemaal op een of andere manier gelinkt zijn aan Rotterdam. Van pop tot wereldmuziek, en van jazz tot klassiek. Élke zondag hoor je in de Park- en Zocherszaal een verrassend concert. Een geweldige start van je dag, gecombineerd met een ontbijtje, lunch of een lekkere wandeling in het Park!

De Braziliaanse zanger-gitarist Marcelo Godoy, gitarist en cavaquinho-speler Nelson Latif en percussionist Edson Gomes wonen al lang in Nederland, waar ze met hun muziek de tradities uit hun geboorteland verenigen met hun eigen muzikale persoonlijkheid. Hun repertoire bestaat uit vrolijke bossanova’s, spannende samba’s en aanstekelijke choro’s, akoestisch gespeeld waardoor de subtiliteit en de rijke harmonie van de Braziliaanse muziek goed tot haar recht komt. Afgelopen winter nam Marcelo zijn nieuwe CD op in Brazilië waarvan zeker nummers te horen zullen zijn in dit concert waarbij je, weliswaar op je stoel, vast niet stil kan blijven zitten.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief