FRESH TENDRILS: Natalia / FABZ Pi / Damaris & Pianomulato (i.s.m. House of Knowledge)

woensdag 06 juli 2022

€ 0 (student) - € 5

Agenda

Jazzcafé Dizzy

s-Gravendijkwal 127
3021 EK Rotterdam

Ontdek aanstormend talent in Dizzy met kersvers concept ‘FRESH TENDRILS’. In dit drieluik tijdens North Sea Round Town steken House of Knowledge en Jazzcafé Dizzy de koppen samen om een line-up te creëeren van opkomende artiesten die volgens hen gezien en gehoord moeten worden door een groter publiek.

Line-up
21:00u – Natalia
22:00u – FABZ Pi & Friends

Over de artiesten
Natalia, gepresenteerd door House of Knowledge, is een melancholische muzikale act en een smeltkroes van roots, soul, pop en blues: folk met een jazzy randje. Haar teksten zijn diepgeworteld, vertaald in melodieën die Natalia’s hele vocale bereik overspannen. Sinds 2014 heeft ze haar werk op vele podia uitgevoerd, waaronder The Brave festival, Big Rivers en Paard van Troje. De vocaliste en componist is geïnspireerd door Rose Cousins, Joni Mitchell, Rickie Lee Jones, Stevie Nicks en Melody Gardot. Momenteel werkt ze aan haar debuutalbum, dat binnenkort zal verschijnen.

FABZ Pi, gepresenteerd door Jazzcafé Dizzy. Op 16-jarige leeftijd verlaat FABZ Pi het zonnige Ethiopië. Hij jaagt zijn droom na om profvoetballer te worden in Nederland. Door een knieblessure valt zijn droom in duigen, maar muziek bracht hem licht in de duisternis. FABZ Pi is als een alchemist op reis en laat daarbij een spoor van spirituele trap tracks voor ons achter. Wanneer hij op het podium staat brengt hij een mix van diepe, zelfreflecterende teksten met bergen energie en een mosh pit. Hij is al snel doorgegroeid in de Rotterdamse hip-hop scene en was in oktober finalist van ‘De Grote Prijs van Rotterdam’. Vorig jaar was hij al te vinden in de finale van ‘Most Wanted in de Melkweg. Vanavond worden hij en zijn ritmesectie begeleid door componist/pianist Piano Mulato en vocalist/improvisator Damaris.

Tijden: 21:00u – 23:00u
Start kaartverkoop: 20:30u (aan de deur)
Kaarten: €5,- / studenten gratis toegang

Deze avond is een samenwerking tussen Jazzcafé Dizzy en House of Knowledge.

Meld je aan voor de nieuwsbrief