Huiskamerconcert: Yanna Pelser (uitverkocht)

zaterdag 10 juli 2021

Vol gereserveerd

Agenda

Huiskamer Westersingel


Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

North Sea Round Town doet niets liever dan de stad intrekken. En wat is dichter naar de Rotterdammers toe, dan ze thuis bezoeken. Met een reeks Huiskamerconcerten gaan we in drie bijzondere woonhuizen van prachtige optredens genieten.

Hoewel ‘normale’ woningen natuurlijk ook interessant zijn, wilden we het nog nét even iets spannender maken. Daarom vindt de soloshow van altvioliste Yanna Pelser plaats in de weelderige tuin van een prachtig stadsmonument in het centrum van Rotterdam.

Pelser is een klassiek geschoolde muzikale duizendpoot die alles in haar omgeving kan opnemen als inspiratie voor haar muziek. Ze kan zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende situaties, wat ervoor zorgt dat ze goed gedijt in zowel klassieke orkesten als improvisator in jazz-, folk- en pop-formaties. We kijken ernaar uit deze topmuzikant in actie te zien te midden van wat groen in de stad.

Dit huiskamerconcert is uitverkocht.

Meld je aan voor de nieuwsbrief