Jazz in Charlois

zaterdag 01 juli 2023

Gratis

Agenda

Charloisse Kerksingel

Charloisse Kerksingel 78d
3082 DC Rotterdam

In het weekend van NN North Sea Jazz Festival wordt in het historisch centrum van Oud-Charlois traditiegetrouw Jazz in Charlois gehouden. Ook dit jaar staan er bekende en nieuwe artiesten op het buitenpodium aan de sfeervolle Charloisse Kerksingel. Op het programma staan muzikanten van de SKVR met Major 7 en Masterminds, The Congruent Five (o.l.v. Michael Simon), The NightCats Bigband, de Big Fun Band, SKVR met The Treble Shooters en Hans Dulfer met zijn band.

Onder de noemer Welkom in de Wijk highlight North Sea Round Town een serie festivals of programma’s waar samenkomen met de wijk in één groot buurtfeest centraal staat. Bezoek deze gratis festivals om kennis te maken met een stukje Rotterdam dat je wellicht nog niet zo goed kent. Klik hier om andere Welkom in de Wijk-programma’s te ontdekken.

Zomer op Zuid
North Sea Round Town sluit zich aan bij Zomer op Zuid. Deze zomer zet Rotterdam alle schijnwerpers op Rotterdam Zuid. Ruim vier maanden lang is daar, voor iedereen, heel veel te beleven. Met een programmering van grote en kleine evenementen laat Zomer op Zuid zien wat Zuid echt is: krachtig, eigenzinnig, verrassend en niet te stoppen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief