Jazz op de Meent x NSRT:
Café van Zanten –
Lilian Viera & Nelson Latif Ft. Sandro Alves II

donderdag 04 juli 2024

Gratis

Agenda

Lilian en Nelson, Brazilianen geboren in de grote steden Rio de Janeiro en São Paulo, vestigden zich eind jaren 80 in Nederland. Vieira vooral bekend om haar werk met de Zuco 103 en Latif om zijn werk met Trio Baru, een groep waarmee hij regelmatig optreedt op verschillende podia over de hele wereld.

Voor dit concert verwelkomt het duo percussionist Sandro Alves, opgeleid aan de befaamde Tradição Samba School in Rio de Janeiro, waar hij al sinds zijn kindertijd speelt. Het repertoire zal volledig gewijd zijn aan de stijlen samba en Bossa-nova, de specialiteit van de muzikanten, en waar hun muzikale geesten thuis zijn.

Over Jazz op de Meent x NSRT
In de zomer van 2024 bundelen de ondernemers op de Meent hun krachten met North Sea Round Town, fringe festival van NN North Sea Jazz. Op donderdag 4 juli klinkt er van 16.00 uur t/m 22.00 uur live jazzmuziek op straat, de terrasjes en in de winkels. Met maar liefst 20 concerten op 11 locaties, verspreid over de Meent.

De Meent is een begrip in Rotterdam en vormt dit jaar voor de eerste keer het decor voor een avond vol livemuziek. Kom langs en vier de magie van de zomer in het hart van de stad! Spreek af op een van je favoriete terrassen, volg de route en laat je verrassen! Speciaal voor deze avond zijn er veel winkels geopend tot 21:00 uur, het laatste concert eindigt om 22.00 uur. Blijf daarna nog lekker nagenieten want de horeca is open op de tijden die je gewend bent.

Kijk hier voor het volledige programmaoverzicht van Jazz op de Meent x NSRT.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief