Jazz op de Meent x NSRT: Van Zanten – Lilian Viera & Nelson Latif Ft. Sandro Alves

donderdag 04 juli 2024

Gratis

Agenda

Dubbel Braziliaans feest met Cantorias en Roda de Samba! Braziliaanse ritmes, warme harmonieën, samensmeltende stemmen en een fris geluid: Cantorias neemt je mee naar verre oorden en vergeten tijden. De vocalisten uit de band, Lilian Vieira, Femke Smit, Anna Serierse en Nina Rompa, brengen close harmony uit Brazilië. Traditionele protestliederen, bekende samba’s en eigen songs, met een nostalgisch vleugje van de jaren zeventig en toch helemaal van nu.

Roda de Samba is al jaren een begrip op ons podium, een muzikale ontmoeting waarbij volop gezongen, gespeeld en gedanst wordt. De gastheer is gitarist Nelson Latif, die musici uit verschillende delen van Brazilië uitnodigt. Samen roepen zij de sfeer op van de spontane feesten in de grote Braziliaanse steden, waar samba in allerlei stijlen wordt gespeeld en iedereen welkom is om mee te zingen en te dansen.

Over Jazz op de Meent x NSRT
In de zomer van 2024 bundelen de ondernemers op de Meent hun krachten met North Sea Round Town, fringe festival van NN North Sea Jazz. Op donderdag 4 juli klinkt er van 16.00 uur t/m 22.00 uur live jazzmuziek op straat, de terrasjes en in de winkels. Met maar liefst 20 concerten op 11 locaties, verspreid over de Meent.

De Meent is een begrip in Rotterdam en vormt dit jaar voor de eerste keer het decor voor een avond vol livemuziek. Kom langs en vier de magie van de zomer in het hart van de stad! Spreek af op een van je favoriete terrassen, volg de route en laat je verrassen! Speciaal voor deze avond zijn er veel winkels geopend tot 21:00 uur, het laatste concert eindigt om 22.00 uur. Blijf daarna nog lekker nagenieten want de horeca is open op de tijden die je gewend bent.

Kijk hier voor het volledige programmaoverzicht van Jazz op de Meent x NSRT.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief