Jazz op de Meent x NSRT: Volvo Studio Rotterdam – Antares Flare, Piero Conte duo I

donderdag 04 juli 2024

Gratis

Agenda

Antares Flare, een internationaal sextet uit Rotterdam, staat bekend om hun unieke mix van aardse ritmes en sonische reizen. Voor deze speciale gelegenheid zal Antares Flare optreden als een dynamisch duo, met de bassist en gitarist/bandleider van de band Piero Conte en basgitarist Dean Montanaro.

Sinds hun oprichting in 2020 heeft Antares Flare het publiek weten te boeien op festivals en clubs in heel Nederland en Italië, waaronder North Sea Jazz, Make It Jazz, Gezmataz, Paradox en Bird. Hun muziek, waaronder hun gelijknamige debuutalbum en de Antares Flare Live EP en The Remixes, uitgebracht door Wicked Wax, laat hun innovatieve geest zien.

Over Jazz op de Meent x NSRT
In de zomer van 2024 bundelen de ondernemers op de Meent hun krachten met North Sea Round Town, fringe festival van NN North Sea Jazz. Op donderdag 4 juli klinkt er van 16.00 uur t/m 22.00 uur live jazzmuziek op straat, de terrasjes en in de winkels. Met maar liefst 20 concerten op 11 locaties, verspreid over de Meent.

De Meent is een begrip in Rotterdam en vormt dit jaar voor de eerste keer het decor voor een avond vol livemuziek. Kom langs en vier de magie van de zomer in het hart van de stad! Spreek af op een van je favoriete terrassen, volg de route en laat je verrassen! Speciaal voor deze avond zijn er veel winkels geopend tot 21:00 uur, het laatste concert eindigt om 22.00 uur. Blijf daarna nog lekker nagenieten want de horeca is open op de tijden die je gewend bent.

Kijk hier voor het volledige programmaoverzicht van Jazz op de Meent x NSRT.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief