Kaapse Tafel – Borreleditie met Dr. Jazz

vrijdag 28 juni 2024

€5 of gratis voor 60+ Kapinezen/Katendrechters

Agenda

Verhalenhuis Belvédère

Rechthuislaan 1
3072 LB Rotterdam

De Kaap – Katendrecht in Rotterdam – in al haar glorie anno 2024, is gemaakt door de Kapenezen, de mensen die er geboren en getogen zijn en hun hele leven lang gebleven zijn. Als ook door de Katendrechters die misschien niet hun wieg hier hadden staan of even weg zijn geweest, maar wel alle verhalen en legendes mede kleur hebben gegeven. Om dit vast te houden, vast te leggen, te eren en te delen, is er iedere laatste vrijdag van de maand een ontmoeting met de echte Kapenezen en Katendrechters 60+: de Kaapse Tafel.

Op vrijdag 28 juni is de laatste aflevering voor de zomerstop. Daarom is er nu geen Kaapse Lunchtafel maar een heuse Kaapse Tafel – Borreleditie met Dr. Jazz, een theatervoorstelling met jazz en het verhaal over de verboden muziek tijdens WOII. Aansluitend om 17.15 uur is er een borrel met hapjes. De voorstelling met borrel en hapjes is gratis voor 60-plussers van de Kaap. Voor zestigminners van Katendrecht en andere nieuwsgierigen is de toegang inclusief borrel(hap) € 5 per persoon.

Wil je aanschuiven, reserveer dan svp een plekje aan deze speciale Kaapse Borreltafel met Dr. Jazz. Reserveren kan via een telefoontje naar 010 7200997 of via deze link.

 

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief