Kay Slice, try-out (uitverkocht, zo 11 juli)

zondag 11 juli 2021

€15 (voor 2 pers.)

Agenda

WORM

Boomgaardsstraat 71
3012 XA Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Hij liet De Wereld Draait Door studio swingen, liet Mathijs van Nieuwkerk fluiten, opende het jaar van Rembrandt met zijn scherpe woorden, trad met zijn live-band op bij VPRO Mundo, ontving meerdere lovende recensies van 3voor12, en is volgens Red Bull één van de acts die gaat opblazen. Kay Slice fileert, snijdt en raakt. En is op een muzikale missie. Hoe dat klinkt? Als een mix van hiphop, soul en afrobeat: meditaties op zelfliefde, identiteit en alles wat je tegenkomt in de zoektocht naar jezelf.

Op zondag 11 juli staat Kay met een try-out in WORM. Deze showcase voor zijn nieuwe show is een uniek kijkje in de toekomst. Kaarten voor 2 personen à €15 zijn nu te koop.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief