Kid Dynamite Jazz: Workshop Circus Rotjeknor

zondag 27 juni 2021

Gratis

Agenda

Deliplein

Deliplein
3072 ZB Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Het Kid Dynamite Jazz Festival is een gezellig, gratis muziekfestival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun ouders dat dit jaar al voor de 13e keer georganiseerd wordt. Het festival begint met een fysieke workshop door Circus Rotjeknor.

Acrobatiek kun je leren, zeker bij Circus Rotjeknor! Tijdens een themaworkshop circus voorafgaand aan het festival proefden de kinderen al een beetje aan wat een circusartiest allemaal kan. Tijdens deze tweede festivalworkshop wordt de lat hoger gelegd en gaan de kinderen aan de slag samen met oudere talenten binnen de circusschool. Wie durft er al een handstand of kan de balans bewaren op een eenwielfiets? Ook hier komen Shirma Rouse en Monta langs om samen met de kinderen circus te beoefenen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief