Know the Ledge

vrijdag 09 september 2022

Agenda

De Doelen

Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam

Know the Ledge presenteert een programma waarin jonge, uitzonderlijk muzikale talenten samen met internationaal bekende artiesten een eigen repertoire opvoeren, met ruimte voor jazz en hiphop. Know the Ledge geeft deze talenten een podium en benadrukt daarbij de diversiteit binnen het culturele aanbod van Rotterdam. Deze editie werken de talenten samen met Bnnyhunna (NL) en DJ Trauma (US).

Voor een Ghanese jongen die opgroeide in het Amsterdam-Zuidoost kwam het leven met uitdagingen. In Amsterdam-Zuidoost, een stadsdeel waar authenticiteit en creativiteit belangrijke factoren zijn, ontdekte Benjamin ‘Bnnyhunna’ Ankomah muziek: de ultieme manier om zich te uiten. In de kerk leerde hij piano, gitaar en drums spelen en later produceerde hij songs voor artiesten als Gaidaa, Rimon, Winne, Hare Squead (UK), Akwasi en Dolapo (UK). Ook toerde hij samen met grote namen als Rimon, José James, Arp Frique en Yung Nnelg. In 2021 bracht hij zijn eerste ep SINTHA uit, met inmiddels meer dan anderhalf miljoen streams.

DJ Trauma (US) is een echte visionair en artiest die al meer dan vijftien jaar een unieke mix van hiphop, r&b en top 40-hits draait. Daarnaast produceert hij voor andere artiesten en brengt hij zijn eigen muziek uit, met al meer dan 2 miljoen streams wereldwijd. DJ Trauma is de vaste tour-dj van de wereldberoemde komiek Dave Chappelle en Tiffany Haddish.

Know The Ledge festival is een perfecte weergave van Rotterdam: dynamisch, exotisch en opzwepend. Op 9 september vindt het festival plaats in de Doelen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief