Know the Ledge — The Prototypes Live (Amsterdam)

vrijdag 09 september 2022

Op uitnodiging

Agenda

SoHo House Amsterdam

Spuistraat 210
1012 VT Amsterdam

Know the Ledge, een initiatief van House Of Knowledge, presenteert een programma waarin jonge, uitzonderlijk muzikale talenten samen met internationaal bekende artiesten een eigen repertoire opvoeren, met ruimte voor jazz en hiphop. Know the Ledge geeft deze talenten een podium en benadrukt daarbij de diversiteit binnen het culturele aanbod van Rotterdam.

Om deze talenten te begeleiden, inspireren en om hun songs te mixen met ‘classics’, wordt er tijdens elke editie samengewerkt met zogeheten masters: gelauwerde internationale artiesten en muzikanten die hun sporen binnen de muziek al ruimschoots verdiend hebben. In deze Know The Ledge worden de talenten begeleid door DJ en producer DJ Trauma (US) en door de Nederlandse artiest en multi-instrumentalist Bnnyhunna. Dit jaar maakt Know The Ledge een uitstap naar de hoofdstad, en vindt plaats in SoHo House Amsterdam.

Bnnyhunna
Voor een Ghanese jongen die opgroeide in het Amsterdam-Zuidoost kwam het leven met uitdagingen. In Amsterdam-Zuidoost, een stadsdeel waar authenticiteit en creativiteit belangrijke factoren zijn, ontdekte Benjamin ‘Bnnyhunna’ Ankomah muziek: de ultieme manier om zich te uiten. In de kerk leerde hij piano, gitaar en drums spelen en later produceerde hij songs voor artiesten als Gaidaa, Rimon, Winne, Hare Squead (UK), Akwasi en Dolapo (UK). Ook toerde hij samen met grote namen als Rimon, José James, Arp Frique en Yung Nnelg. In 2021 bracht hij zijn eerste EP ‘SINTHA’ uit, met inmiddels meer dan anderhalf miljoen streams.

DJ Trauma
DJ Trauma (US) is een echte visionair en artiest die al meer dan vijftien jaar een unieke mix van hiphop, r&b en top 40-hits draait. Daarnaast produceert hij voor andere artiesten en brengt hij zijn eigen muziek uit, met al meer dan 2 miljoen streams wereldwijd. DJ Trauma is de vaste tour-dj van de wereldberoemde komiek Dave Chappelle en Tiffany Haddish.

Know The Ledge is een initiatief van House of Knowledge en werkt samen met North Sea Round Town, Gemeente Rotterdam, Music Matters en SoHo House Amsterdam.

Meld je aan voor de nieuwsbrief