Live @ Nishi’s: Jessy Yasmeen

donderdag 01 juli 2021

Gratis

Agenda

Nishi (online)


Live @ Nishi’s staat voor een reeks concertregistraties, live opgenomen door House of Knowledge in de karakteristieke Nishi Market in Rotterdam. In elk video concert speelt een Nederlands toptalent een set van maximaal 20 minuten — intiem, kleurrijk en (nog altijd) corona proof.

Vorig jaar is Live @ Nishi’s al genomineerd voor een Rotterdam Music Award in de categorie ‘Beste Corona Initiatief’. Dit jaar komen House of Knowledge en North Sea Round Town terug met negen performances van nieuwe artiesten en muzikanten. De reeks wordt gestreamd tijdens North Sea Round Town 2021.

Jessy Yasmeen, 27-jarige zangeres en producer met Surinaamse en Venezolaanse roots, is inmiddels geen onbekende meer voor de Rotterdamse music scene. Met het winnen van de Rotterdamse Popprijs (2019), twee nominaties tijdens de Rotterdam Music Awards en ruim 300 optredens heeft Jessy al grote stappen gemaakt. Met haar rauwe cutting edge vocals op heerlijke soothing instrumentals, weet ze op een unieke manier de warme en dromerige soundscapes te blenden met pop/rock vocals.

Haar sessie zal te zien zijn op donderdag 1 juli om 17:00 op het House of Knowledge YouTube kanaal.

Meld je aan voor de nieuwsbrief